Urmărit internațional, reținut în Alba Iulia Reviewed by CD on . Polițiștii din Alba l-au reținut pe un bărbat de 41 de ani, care era urmărit la nivel național și internațional, fiind condamnat pentru infracțiuni de natură ec Polițiștii din Alba l-au reținut pe un bărbat de 41 de ani, care era urmărit la nivel național și internațional, fiind condamnat pentru infracțiuni de natură ec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional, reținut în Alba Iulia

Urmărit internațional, reținut în Alba Iulia

Urmărit internațional, reținut în Alba Iulia

Polițiștii din Alba l-au reținut pe un bărbat de 41 de ani, care era urmărit la nivel național și internațional, fiind condamnat pentru infracțiuni de natură economico – financiară.

La data de 18 august a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Alba l-au reținut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe Z.T., de 41 de ani, din comună Meteș, județul Alba, care era urmărit la nivel național și internațional, fiind posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 21 mai 2014, de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul este condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate, de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 6 din Legea 241/ 2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus