Unul dintre tinerii care a sustras o autoutilitară din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti Reviewed by CD on . Ieri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani Ieri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Unul dintre tinerii care a sustras o autoutilitară din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti

Unul dintre tinerii care a sustras o autoutilitară din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti

Unul dintre tinerii care a sustras o autoutilitară din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti

Ieri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Lancrăm, care alături de un minor de 17 ani, din aceeaşi localitate este cercetat pentru furtul unei autoutilitare, faptă comisă în dimineaţa zilei de 15 februarie a.c.,
În cursul zilei de azi, 17.02.2015, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Informaţii de background:

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, i-au identificat pe doi tineri din Lancrăm ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt de autovehicul, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în data de 15.02.2015, jurul orelor 05,30, prin 112.
În sarcina lui U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 15 februarie a.c., în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoutilitara în faţa porţii, pornită, pentru a se încălzi.
În aceste împrejurări cei doi tineri au sustras autovehiculul pentru a se deplasa în Lancrăm însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.
Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus