UNPR Alba şi-a ales candidaţii pentru cele mai importante două funcţii din judeţul Alba: Primăria Alba Iulia dar si  Consiliul Judeţean Alba.
Cei doi candidaţi ai UNPR pentru cele două posturi sunt Vasile Crişan  şi Cornel Suciu .
Trecerea lui Crişan de la PDL la UNPR pare o manevră a lui Mircea Hava de a controla UNPR-ul (partidul traseiştilor de la PNL, PSD, PC veniţi în marea coaliţie PDL-istă).
Apropiat al primarului Mircea Hava, Vasile Crişan a îndeplinit funcţia de consilier judeţean PDL, subprefect de Alba, iar în acest moment este preşedinte al companiei naţionale ROMARM.
Candidatul pentru CJ Alba, Cornel Suciu, este economist, îndeplinind în timp mai multe funcţii în Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba. În acest moment, Cornel Suciu este director adjunct al DGFP Alba. În octombrie 2006, Cornel Suciu a ratat la mustaţă fotoliul de senator PSD pentru că tocmai semnase adeziunea la… PD; în locul senatorului PSD de Alba George Maior (numit de Băsescu la şefia SRI) a ajuns Lucia Tomoiagă din Blaj.
Aşa cum a anunţat public, UNPR-ul ţinteşte o felie din electoratul de stânga, al PSD-ului, încercând să diminueze voturile date USL-ului.

Recomandari

Alte Articole