Un tânăr din Lancrăm a furat un autoturism pe care, după ce l-a avariat, l-a abandonat

Ieri, poliţiştii din Sebeş, l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Lancrăm, ca fiind persoana în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt de autoturism, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 27.08.2014.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, a rezultat că în noaptea de 26/27.08.2014, U.C., de 21 de ani, din Lancrăm, a sustras un autoturism ce era parcat în faţa unui bloc de locuințe situat pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş.
Se pare că tânărul a folosit dublura cheii de contact a autoturismului, pe care a dobândit-o în urmă cu cca. 60 de zile, în contextul unei relaţii de prietenie cu fiica proprietarului autoturismului.
După ce a furat autoturismul tânărul s-a deplasat înspre localitatea Cut iar în apropierea intersecţiei Drumului Naţional 1 cu drumul care duce spre Cut, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului, loc în care autoturismul a fost abandonat.
Faţă de U.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi întrucât autoturismul avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată, fapt ce se pare că era cunoscut de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Recomandari

Alte Articole