Un tânăr din Jidvei s-a urcat beat la volan și s-a oprit cu mașina într-o țeavă de gaz

Sâmbătă, la ora 05.10, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe DJ 107, la ieşirea din localitatea Jidvei.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că D.J., de 24 de ani, din Cetatea de Baltă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum împrejurare în care a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului, distrugând o ţeavă de gaz.
La locul evenimentului rutier s-au deplasat şi reprezentanţii societăţii furnizoare de gaze care au intervenit şi au remediat defecţiunea.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul care a provocat accidentul rutier era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-a fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de D.J. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de
conducere sub influenţa alcoolului.

Recomandari

Alte Articole