Un tânăr din Blaj a ajuns la spital, după ce a comis un accident cu autoturismul pe care-l furase

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-au reţinut pe M.F.M., un tânăr de 19 ani, din municipiul Blaj, care este principalul suspect de comiterea furtului unui autoturism, faptă reclamată la Poliţia Municipiului Alba Iulia în dimineaţa zilei de 13.05.2013.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 12/13.05.2013, tânărul a sustras cheile unui autoturism din locuinţa unei familii din Alba Iulia, pentru care era angajat ca şi ziler şi, fără a poseda permis de conducere a condus autoturismul până în comuna Lunca Mureşului unde a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului. În urma accidentului M.F.M. a suferit leziuni corporale uşoare iar autoturismul a fost avariat şi abandonat de către tânăr care în dimineaţa zilei de 13.05.2013, la ora 06,24 s-a prezentat la spitalul din Târgu Mureş unde i-au fost acordare îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
Faţă de M.F.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de azi, 15.05.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole