Un tânăr de 19 ani a spart 11 garaje în Alba Iulia

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au reușit documentarea activităţii infracționale a lui C.C.V., de 19 ani, din Alba Iulia, care este suspect de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Alba Iulia. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 10 – 21.04.2012, împreună cu alţi minori, pe timp de noapte, a pătruns prin efracţie în 11 garaje din cartierele Ampoi II şi Ampoi III din municipiul Alba Iulia, de unde a sustras aparate de sudura, cabluri electrice, ţevi de cupru, flexuri şi un cazan din cupru, în valoare totală de 20.350 lei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a emis pe numele său măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole