Un polițist a refuzat mita oferită de un conducător auto Reviewed by CD on . Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un polițist a refuzat mita oferită de un conducător auto

Un polițist a refuzat mita oferită de un conducător auto

Un polițist a refuzat mita oferită de un conducător auto

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au prins în flagrant un bărbat, în timp ce încerca să mituiască un polițist cu suma de 100 lei pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu şi a nu-l sancționa pentru o contravenție constatată în trafic.
În fapt, în aceeași zi, un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, a sesizat faptul că, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza localității, a oprit pentru verificare un autoturism marca Iveco condus de D.I. Din verificări s-a constatat faptul că acesta transporta animale fără documente legale privind transportul și, totodată, transporta pasageri peste limita maximă prevăzută pentru autovehiculul în cauză.
Pentru a nu fi sancționat, D.I. i-a oferit inițial agentului de poliție suma de 50 lei, sumă refuzată de polițist, care a și denunțat fapta la unitatea de parchet. Imediat, procurorul a dispus delegarea ofiţerilor din cadrul D.G.A. – S.J.A. Alba pentru realizarea prinderii în flagrant şi efectuarea altor acte de urmărire penală.
Faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar și i-a fost impusă obligația de a nu părăsi țara, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus