Un minor din Vințu de Jos s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în copac. Vezi urmările

În această dimineață, la ora 06,10 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 704 A, a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului, a constatat că P.S.M., un tânăr de 16 ani din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un copac după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş de unde ultimul a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi tratament de specialitate.
În urma testării lui P.S.M. cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Alte Articole