Un copil din Muntii Apuseni stie cum va disparea coronavirusul! Reviewed by CD on .         Raul Ionut Buzgar este un copil 10 de ani, elev in clasa a IV-a, la Scoala Generala din Campeni. El spune ca omenirea va fi salvata de robotii tran         Raul Ionut Buzgar este un copil 10 de ani, elev in clasa a IV-a, la Scoala Generala din Campeni. El spune ca omenirea va fi salvata de robotii tran Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un copil din Muntii Apuseni stie cum va disparea coronavirusul!

Un copil din Muntii Apuseni stie cum va disparea coronavirusul!

Un copil din Muntii Apuseni stie cum va disparea coronavirusul!

 

      Raul Ionut Buzgar este un copil 10 de ani, elev in clasa a IV-a, la Scoala Generala din Campeni. El spune ca omenirea va fi salvata de robotii transformers, care se vor adapta, in functie de nevoile bolnavilor. Iata ce scrie acesta, intr-o compunere, pe care i-a trimis-o invatatoarei: ,,Cand vor vedea un om pe strada, care nu are manusi si masca, robotii se vor transforma intr-o chiuveta, unde oamenii se vor spala si dezinfecta pe maini. Apoi robotii le vor da o pastila care te protejeaza de Covid-19, ei se vor transforma intr-o izoleta turbo si ii vor duce pe oameni acasa, in carantina. Si tot asa, pana o sa dispara coronavirusul.”

WhatsApp Image 2020-04-18 at 21.14.38.jpeg

     O idee interesanta, influentata de filmele pe care micutii le urmaresc, dar in care ei cred. Probabil ca asa va arata viitorul omenirii.

    Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus