Un bătrân din Jidvei a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un consătean

Ieri, la ora 17,05, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, în locul numit „La saivane”, situat pe raza comunei Jidvei, în urma unor discuţii contradictorii purtate de doi bărbaţi din comună, unul din ei, în vârstă de 73 de ani, a fost agresat.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în după amiaza zilei de 14 mai, între B.I., de 55 de ani şi B.L., de 73 de ani, ambii din comuna Jidvei, s-a produs un conflict spontan pornit de la faptul că unul dintre membrii familiei vârstnicului a adăpat caprele la fântâna situată pe terenul lui B.I., fără a-i cere proprietarului acordul.
În urma conflictului, B.L. a suferit mai multe leziuni, ulterior fiind transportat la spitalul din Blaj unde a rămas internat, prezentând hematoame, contuzii şi excoriații, în special în zona feţei.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, faţă de B.I. fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin 1 din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole