Un bărbat din Unirea s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod

Ieri, ora 19.15, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Traian din localitatea Unirea a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.
Cu ocazia deplasării la faţa locului, agenţii de poliţie au stabilit că M.I., de 51 ani, din Unirea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian din comuna Unirea a intrat într-un cap de pod, provocând avarierea autoturismului.
Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde conducătorul auto a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Față de M.I. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legala” şi ,,refuzul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge”, fapte prev. și ped. de articolul 87, aliniatul 1 si articolul 87, aliniatul 5 din O.U.G 195/2002 republicată, cu modificările şi completările ulterioare .

Recomandari

Alte Articole