Un bărbat din Sebeș a fost bătut și tâlhărit de prietenul de pahar

În noaptea de 17 spre 18.07.2013,  ora  03.41, prin apelul de urgenţă 112, un bărbat de 34 de ani, din Sebeş, a sesizat Poliţia Municipiului Sebeş cu privire la faptul că în timp ce se afla în apropierea unui local public din municipiul Sebeş a fost victima unui infracţiuni de tâlhărie.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, din primele cercetări efectuate cu privire la eveniment a stabilit că victima, împreună cu alte persoane a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Sebeş, iar în jurul orei 03.30 a plecat spre casă. În apropierea barului, într-o zonă întunecoasă a fost lovită cu pumnul în zona feţei şi ulterior deposedată de telefonul mobil şi suma de 70 lei pe care-i avea asupra sa de către o persoană necunoscută.
La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor oferite de victimă, coroborate cu alte date deţinute sau obţinute în cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii şi jandarmi din dispozitivul de ordine publică au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect, în persoana lui Daniel H., de 23 ani, din Sebeş, asupra căruia a fost găsit atât telefonul mobil, cât şi suma de bani sustrasă.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care faţă de Daniel H. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin. (21)2  lit. a din Codul Penal.
Suspectul a fost reţinut, pe bază de Ordonanţă de Reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole