Un bărbat din Ocna Mureș s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

În data de 19.09.2013, ora 21.06 poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş au fost sesizaţi telefonic prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Andrei Mureşanu din Ocna-Mureş, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, în urma căruia a rezultat avarierea unui autoturism.  

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marian M., de 44 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a condus un autoturism aflându-se în stare de ebrietate,  pierde controlul volanului şi părăseşte partea carosabilă, răsturnându-se pe partea stângă a drumului şi provocând avarierea autoturismului. Totodată poliţiştii au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere care a fost anulat.
Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalului Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală” şi „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană al carei permis de conducere a fost anulat”, fapte prev. si ped. de art. 87, alin. 1 si  art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
.

Recomandari

Alte Articole