Un bărbat din Blaj a sunat la 112 pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea Reviewed by CD on . Un bărbat în vârsta de 59 de ani a apelat marți, 1 septembrie, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat Un bărbat în vârsta de 59 de ani a apelat marți, 1 septembrie, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Blaj a sunat la 112 pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea

Un bărbat din Blaj a sunat la 112 pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea

Un bărbat din Blaj a sunat la 112 pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea

Un bărbat în vârsta de 59 de ani a apelat marți, 1 septembrie, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat cu acte de violentă de către o persoană turbulentă și se temea pentru viața sa. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării și s-a deplasat la domiciliul acestuia, situat pe strada I.M. Klein din municipiul Blaj.

În urma verificărilor s-a constatat că apelul la 112 a fost nejustificat și a survenit pe fondul unui conflict spontan pe care bărbatul l-a avut cu soția sa pe motiv ca aceasta a refuzat să-i prepare o cafea. Jandarmii i-au expus atât situațiile în care este îndreptățit să apeleze numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgentă cât și norma legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 100 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus