Un bărbat din Alba Iulia va sta mai multe luni în spital, după ce a fost bătut crunt de un nepot

Alba Iulia: Un căruțaș a ajuns la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară

Poliţiştii din Alba Iulia, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care un bărbat a suferit leziuni pentru vindecarea cărora are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale

În data de 03.12.2013, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 59 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în data de 20.11.2013 a fost victima unei agresiuni în urma căreia a suferit leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 70 – 80 de zile de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 20.11.2013, în jurul orelor 1300, în timp ce se afla la intersecţia străzii Toporaşilor cu B-dul Horea din municipiul Alba Iulia, victima a fost îmbrâncită şi lovită cu pumnii şi picioare de către F.C.N., de 24 de ani, din comuna Albac şi N.D.N., de 36 de ani, din Alba Iulia.
Potrivit reclamantului, F.C.N. îi este nepot iar conflictul dintre ei se datorează unor neînţelegeri mai vechi privind o sumă de bani.
În urma agresiunii, victima a suferit leziuni la nivelul coloanei cervicale iar, conform certificatului medico legal, are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.
Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole