Trupa moldoveană Alternosfera, pentru prima dată în Alba Iulia

Aflata in plin turneu de promovare al albumului „EPIZODIA” – al patrulea din cariera, trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine pentru prima oara un concert la Alba Iulia, vineri, 17 mai 2013, dupa orele 21.00, in Spatiile RYMA. Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava si Iasi.

EPIZODIA TOUR – turneul de promovare al acestui album – se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

Cunoscuta pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”,  „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Arunca-mi”, trupa ALTERNOSFERA a cucerit pe deplin publicul din Romania anul trecut, odata cu lansarea albumului „Virgula”.

Atat albumul „Virgula” cat si „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului. Chintesenta lui graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Biletele pentru concertul Alternosfera de la Alba Iulia se pot achizitiona in seara evenimentului, la pretul de 20 lei.

Recomandari

Alte Articole