Trei tineri reținuți pentru un furt comis pe raza comunei Șibot

În urma activităţilor de cercetare şi investigative desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Politie Rurală Vinţu de Jos s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale în cazul unor persoane bănuite de comiterea, în data de 11.07.2014, a unui furt, pe raza comunei Şibot, judeţul Alba.
În sarcina lui G.P., de 18 ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, A.F., de 19, şi a unui minor de 15 ani, ambii din comuna Şibot, judeţul Alba, s-a reţinut că în data de11.07.2014, au pătruns în gradina unui imobil aparţinând unei persoane din comune Şibot, unde au tăiat cablurile de alimentare cu energie electrică de la doua utilaje, şi au sustras alte bunuri din gospodăria acestuia, cauzând un prejudiciu de 1.200 lei.
Faţă de cele trei persoane s-a luat măsura reţinerii pe o durata de 24 ore pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prev. şi ped. de art.228 alin. 1 şi art.229 alin.1 lit. d si alin. 2 lit. b din Codul penal, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Recomandari

Alte Articole