Trei șoferi beți, depistați pe șoselele din Alba. Unul a provocat un accident

La data de 31.05.2013, ora 22,20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, l-au depistat pe L.I., de 55 de ani, din localitatea Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe strada  Principală din Săsciori, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 31.05.2013, ora 23.30, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DC 68, pe raza localităţii Ampoiţa, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că F.S.V., de 20 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Ampoiţa – Lunca Ampoiţei, în locul numit ,,Ultoaie’’, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism condus din direcţia opusă de un bărbat de 56 de ani.
În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru F.S.N. a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat,  motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii  alcoolemiei.
Faţă de F.S.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 01.06.2013, ora 00,43, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Băilor din municipiul Aiud, au oprit pentru control un autoturism condus de G.V., un bărbat de 52 de ani, din Aiud.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Recomandari

Alte Articole