Trei prostituate din județul Alba, reţinute pentru furt

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut 3 femei ce sunt bănuite de comiterea a 4 furturi, fapte comise asupra unor bărbaţi cărora le-ar fi promis favoruri sexuale. Prejudiciile reclamate de către persoanele păgubite se ridică la peste 7.000 de lei.

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia, V.A.E., de 30 de ani, din Blaj şi I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de comiterea, în perioada august 2014 – iulie 2015, a 4 furturi în dauna unor bărbaţi.

Se pare că, cele 3 tinere, fie împreună, fie individual, acostau bărbaţi, în locuri publice din municipiul Alba Iulia şi le propuneau să se deplaseze împreună, în diverse locaţii, pentru a întreţine relaţii sexuale. În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeile sustrăgeau sumele de bani ce le aveau asupra lor.

Prejudiciul total, reclamat în cele 4 furturi este de 7.700 de lei.

Poliţiştii au reuşit să documenteze activitatea celor 3 femei în cele 4 cazuri sesizate, dintre care unul în luna august 2014, iar alte 3 în lunile iunie şi iulie 2015.

Pe numele bănuitelor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Totodată, poliţiştii au luat faţă de ele, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 iulie 2015, să le prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole