Trei autoturisme implicate într-un grav accident produs pe DN1, în Galda de Jos

În această dimineață, la ora 06,47, prin apelul de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat despre producerea unui accident rutier, soldat cu victime, pe DN 1, în zona localității Galda de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că V.L. (34 ani), domiciliat în comuna Stremț, județul Alba, se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe DN1, iar la km 393+695 metri, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care-l preceda, fără a se asigura corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 ani, domiciliat în orașul Cugir, județul Alba.
În urma impactului, autoturismul condus de V.L. a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Aiud, în același sens de mers cu autoturismul condus de V.L..
Ca urmare a accidentului V.L. a suferit o fractură de col femural, iar o femeie de 44 de ani pasagera în autoturismul condus de V.L. a suferit leziuni corporale ușoare.

Recomandari

Alte Articole