Trei accidente rutiere produse pe raza judeţului Alba în ultimele 24 de ore

Ieri, la ora 15.15, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Gârbova, au intervenit pe DJ 107 F, în afara localităţii Gârbova, pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu victime omeneşti.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că B.N., de 33 ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum pe un carosabil umed, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în urma concluziilor formulate de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Sebeş, s-a stabilit că B.N. a suferit o fractură la umăr stâng, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Alba.
Cercetările continuă.

Luni, 28.07.2014, ora 19.30, Poliţia oraşului Zlatna a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe D.N.74, pe raza comunei Meteş, între localităţile Ampoiţa şi Tăuţi.
Echipa operativă deplasată la faţa locului, a stabilit că D.H., de 46 ani, din comuna Meteş, judeţ Alba, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către B.A., de 25 de ani, din Târgu Neamţ, jud. Neamţ.
În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de B.A. a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Ampoi.
Conducătorul auto B.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii de specialitate.
Cercetările continuă.

În data de 29.07.2014, ora 08.30, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier pe DN 75, în comuna Sălciua, judeţul Alba,soldat cu victime omeneşti.
Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că S.B., de 33 ani, din judeţul Mureş, în timp ce a condus un autoturism, pe direcţia Turda – Cîmpeni, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de S.I., de 44 ani, din oraşul Baia de Arieş.
Ca urmare a accidentului, un minor de 7 ani, pasager în autoturismul condus de S.B a suferit leziuni corporale uşoare, fost fiind transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările continuă.

Recomandari

Alte Articole