Traieste cu 14 lei, in varful Apusenilor! Reviewed by CD on . M-a impresionat profund o postare pe Facebook, a lui Marius Turc, care descrie o situatie cu adevarat dramatica. Nu vreau sa fac prea multe comentarii si redau M-a impresionat profund o postare pe Facebook, a lui Marius Turc, care descrie o situatie cu adevarat dramatica. Nu vreau sa fac prea multe comentarii si redau Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Traieste cu 14 lei, in varful Apusenilor!

Traieste cu 14 lei, in varful Apusenilor!

Traieste cu 14 lei, in varful Apusenilor!

M-a impresionat profund o postare pe Facebook, a lui Marius Turc, care descrie o situatie cu adevarat dramatica. Nu vreau sa fac prea multe comentarii si redau integral textul. Merita citit, va asigur. De mentionat doar ca, octogenara Lucretia este din satul Hănășești, comuna Poiana Vadului, judetul Alba.

,,Ne pregateam sa coboram catre masina,dar parca ceva ne-a facut sa intarziem un pic, atat cat sa observam ca cineva urca incet pe drumul catre noi. Agale,3 pasi si apoi statea sa-si traga sufletul, am coborat in calea ei si am intebat-o daca o putem ajuta cu ceva,si atunci am aflat o frantura din povestea ei.O cheama Lucretia si are peste 80 de ani,e singura pe lume si isi duce traiul de pe o zi pe alta, plecase de cu vreme spre centrul satului sa isi cumpere o paine sa aiba ce isi pune pe masa,am intrebat-o daca nu era prea tarziu tinand cont ca mai avea de mers bine pana ajungea la locul unde venea masina cu paine si mi-a raspuns ca pana vine noaptea mai e cale lunga. Si tot atunci am pus si intrebarea la care raspunsul a fost unul pe care ne-a facut sa ramanem fara cuvinte cateva secunde…da oare ceva pensie ai ,ceva banuti sa te descurci ?… am maica,cum sa n-am, paisprezece lei am… prima data nu am inteles parca raspunsul ei asa ca am intrebat-o a doua oara si raspunsul ei a fost la fel de ferm…14 lei…pensie, ajutor,sau cum se poate numi… Am tacut si ne-am uitat in ochii ei,erau in lacrimi,si nu cred ca era de la vantul taios care batea in culmea dealului. Oare cum crezi ca ai putea trai cu un ajutor de 14 lei ? cred ca raspunsul il are doar ea,tanti Lucretia.” ( vezi aici)

Clip to Evernote

Comentarii (13)

 • Părtaș Elena

  Doamna Olguta da fuga la Alba la Casa de pensii și caută dosarul lui tante Lucrețiu și fă urgent sa aiba pensia (ajutorul care este de 620 de lei ca merită pe deplin acum ca e frf urgent

  Răspunde
 • V.D.TOT

  Ati dat alarma si PSD Alba a aflat ! Vor trimite sefii organizatiei un desant cu alimente si haine si cu nelipsita …… cerere de inscriere in Organizatia PSD-pensionari ALBA ! Grabiti-va !

  Răspunde
 • Șerban Ecaterina

  Bună seara!
  Acum am citit articolul, sunt surprinsă ca nu sunt comentarii, inițiative……absolut nimic.
  E degradant ce am ajuns noi, cei care.avem……Si ce OM este această femeie
  Cum putem sa o ajutam?

  Răspunde
 • Iuliana

  Dar si angajatii Caselor de Pensii muncesc de se spetesc, verificand toate pensiile acestor oameni care mai au putin de trait.Macar sa aiba ce pune pe masa decent.
  O bucata de lemn pe foc ca vine iarna.Salarii au domnii ca doar sant bugetari.

  Răspunde
  • TRIFINA MARIA

   Va rog dati afresa completa a acestei doamne,, sunt dispusa ca in fiecare luna a trimit bani , cat pot din pensia mea si sunt sigura ca mai sunt oameni care pot face asta ..Hideti sa o ajutam cay putem sa se bucure si ea de putinul timp care i a mai ramas

   Răspunde
   • Stefania

    Noi am luat legătura cu D-na Briciu Maria ,secretar la Primăria Comuna Poiana Vadului
    Puteti lua legătura cu dansa daca doriti
    0786395317
    Vom trimite pachet pentru bătrânica Lucretia

    Răspunde
 • Stefana

  Rusine porcilor care ne conduc tara,iar oamenilor care traiesc ,asemanator ca si acesta bunicuta ,sa ii intareasca Dumnezeu cate zile vor mai avea!

  Răspunde
 • Ioana trif

  Vreau sa stiu daca este cineva care s-ar putea ocupa de strangerea de donatii? Eu pot sa dau si sunt sigura ca si altii..va rog raspundeti

  Răspunde
 • Corina Nanu

  Asa ceva e strigator la cer!! Chiar nu exista o adresa, ceva sa o putem ajuta noi astia care avem suflet? Nu face nimeni nimic pentru aceasta batrana care are nevoie multe, acum cand a venit iarna peste ea?? Cum se descurca ea amarata cu 14 lei pe luna???
  Dumnezeu sa_l dea sanatate si sa faca o minune si pentru ea.. 🙏

  Răspunde
 • Papuc

  As vrea sa o ajut cum pot sa aflu adresa. Multumesc

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus