Tot mai multi drogati la volan!

La data  de 22 iunie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce acționau, împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Aba Iulia, pe strada Piața Consiliul Europei din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Cluj Napoca, județul Cluj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 01.45, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au depistat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din Blaj, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 22 iunie 2022, în jurul orei 02.40, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. 

Totodată, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandari

Alte Articole