Tineri din Alba Iulia și Teiuș, cercetaţi penal pentru conducere fără permis

Noaptea trecuta, la ora 01:10, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism, condus de Andrei A. P. (24 ani), domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, pe strada Mihai Viteazu din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fapt pentru care în cauză a fost întocmit un  dosar penal în care faţă de Andrei A. P. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere”, faptă  pedepsită de art. 86 alin.1 din OUG nr.195/2002-rep.

Ieri, la ora 10:25, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Teiuş, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control a traficului rutier au depistat pe strada Octavian Goga din orașul Teiuș, jud. Alba, pe T.M.S., (33 ani), domiciliat în comuna Mihalţ, judeţul Alba, în timp ce conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule .
In continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană, care nu posedă permis de conducere”, faptă pedepsită de art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002 republicată și modificată.

Recomandari

Alte Articole