Un tânăr din comuna Roșia Montană va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei tentative de viol.

În sarcina lui P.D., de 28 de ani, din comuna Roșia Montană s-a reținut faptul că în seara zilei de 16.11.2015, în jurul orelor 19.00, a urmărit-o pe o tânără de 20 de ani, din Abrud, pe mai multe străzi din oraș, iar, la un moment dat, a condus-o cu forța pe o stradă întunecată unde, folosind forța, a încercat să o dezbrace, pentru a o viola.

Tânărul a renunțat la activitatea infracțională, în momentul în care în zonă și-a făcut apariția un cetățean care a auzit strigătele de ajutor ale tinerei. Pentru a-și asigura scăparea, P.D. a fugit pe lângă râul Abrudel, însă a fost identificat cu operativitate de către polițiștii din Abrud care între timp, fuseseră sesizați de către victimă.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri, 18 noiembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni și judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cîmpeni.

Față de P.D. a fost dispusă cercetarea în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole