Teiuș: S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o casă Reviewed by CD on . Sâmbătă, în jurul orelor 08.30, pe strada Clujului din Teiuş, C.D.N., de 31 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul a Sâmbătă, în jurul orelor 08.30, pe strada Clujului din Teiuş, C.D.N., de 31 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Teiuș: S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o casă

Teiuș: S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o casă

Teiuș: S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o casă

Sâmbătă, în jurul orelor 08.30, pe strada Clujului din Teiuş, C.D.N., de 31 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu imobilul cu numărul 120.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Galda de Jos, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus