Tanar reținut de polițiști, după ce și-a amenințat cu moartea fosta iubită! Reviewed by CD on . Un tânăr de 24 de ani, din Aiud, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi amenințat cu moartea fosta iubită, prin mesaje transmise pe o rețea de socializare Un tânăr de 24 de ani, din Aiud, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi amenințat cu moartea fosta iubită, prin mesaje transmise pe o rețea de socializare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tanar reținut de polițiști, după ce și-a amenințat cu moartea fosta iubită!

Tanar reținut de polițiști, după ce și-a amenințat cu moartea fosta iubită!

Tanar reținut de polițiști, după ce și-a amenințat cu moartea fosta iubită!

Un tânăr de 24 de ani, din Aiud, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi amenințat cu moartea fosta iubită, prin mesaje transmise pe o rețea de socializare. În baza unei  hotărâri judecătorești, acesta avea interdicția să o contacteze în orice mod.

La data de 04 februarie 2020, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din Aiud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea hotărârii judecătorești.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, prin mesaje transmise pe o rețea de socializare, și-ar ar fi amenințat cu moartea fosta iubită, o tânără de 17 ani, din Aiud, cu toate că, printr-o hotărâre judecătorească, avea interdicția de a se apropia de aceasta sau de a o contacta în orice mod.  

În cursul zilei de azi, 05 februarie 2020, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus