Tânăr din Sebeș, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt Reviewed by CD on . La data de 17 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au prezentat pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeș, cu propunere de pu La data de 17 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au prezentat pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeș, cu propunere de pu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Sebeș, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

Tânăr din Sebeș, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

Tânăr din Sebeș, cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

La data de 17 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au prezentat pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeș, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Parchetul l-a prezentat pe tânăr instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Informații de background:

La data de 16.08.2015, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, l-au identificat și reținut pe B.F.A., de 23 de ani, din Sebeș, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în perioada 06-15.08.2015, pe timp de noapte, a escaladat peretele unui apartament din Sebeș al cărui proprietari erau plecați de acasă și, prin efracție, a pătruns în interior, de unde a sustras produse electronice și o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la valoarea de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu.

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale, precum și pentru identificarea eventualilor săi complici și recuperarea integrală a prejudiciului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus