Talharie intr-o sala de jocuri din Alba Iulia

Un bărbat bănuit de tâlhărie calificată, a fost identificat și reținut, cu operativitate, de polițiștii din Alba Iulia. Noaptea trecută ar fi sustras, prin amenințări și violență, 20.000 de lei, dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia. 

La data de 8 martie 2024, în jurul orei 03.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că, un  bărbat ar fi determinat-o, prin amenințări și violență, să îi pună la dispoziție suma de 20.000 de lei, provenită din încasări. 

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de ordine publică împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în mai puțin de o oră de la sesizarea faptei, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea acesteia. 

Bărbatul de 45 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat într-un hotel din municipiul Alba Iulia, asupra sa fiind găsită suma de bani sustrasă. 

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde a fost audiat, iar în urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Recomandari

Alte Articole