(VIDEO) Sute de locuri de muncă vacante în judeţ

Sute de locuri de muncă vacante în judeţ

237 noi locuri de munca în judet si alte 191 în tarile UE sunt puse la dispozitia satmarenilor pentru saptamâna 12-16 septembrie prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Satu Mare.
În judetul Satu Mare sunt disponibile 234 posturi vacante. 209 dintre acestea sunt în municipiu re?edin?a de jude?, 26 în Negresti Oas, 2 în Ardud, iar in  Carei nu exista locuri de munca vacante. 195 de locuri sunt pentru cei cu studii medii, ?apte pentru cei cu studii superioare si alte sapte penrtu cei fara nicio calificare.
În tarile Uniunii Europene locurile sunt împartite astfel: 80 de bucatari si 20 ajutor bucatar, un asistent medical si cinci ingineri pe diferite domenii în Germania, 20 de lucratori calificati în ferme în Danemarca si 40 necalifica?i, doi ingineri în Lituania, doua persoane pentru un hotel de 5 stele în Malta, respectiv un muncitor necalificat în transporturi ?i manipulant marfuri în Republica Ceha.
In vederea organizarii Bursei Generale a Locurilor de Munca pentru absolventii din data de 23 septembrie, reprezentantii Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare pun la dispozitie 132 de locuri de munca de la 22 de agentii economici.

Recomandari

Alte Articole