Suspecți de furt, identificat de poliţiştii din Alba Iulia și Blaj

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe C.G., de 17 ani şi N.R.A., de 16 ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ca fiind principalii suspecţi de comiterea a 6 furturi de pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada februarie – mai 2013, cei doi suspecţi au sustras bunuri din 3 autoturisme parcate şi câte unul dintr-o rulotă, o casă în construcţie şi o hală. Prin faptele lor cei doi minori au cauzat un prejudiciu total de 6.000 de lei.
Faţă de cei doi învinuiţi poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor.

Tot ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Blaj, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după amiaza zilei de 07.05.2013.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.I.G., de 27 de ani, din Blaj, a pătruns folosind chei potrivite în locuinţa unui cetăţean din Blaj iar din interior a sustras suma de 5.800 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole