Suspect de comiterea furtului unui autoturism, identificat de poliţiştii din Aiud

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unui autovehicul, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 09.05.2013. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 08.05.2013, în jurul orelor 23,00, C.C.M., un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, a sustras autoturismul Dacia 1305, aparţinând unui cetăţean din Aiud, care era parcat pe strada Transilvaniei din Aiud, descuiat şi cu cheile în contact.

Tânărul, care nu posedă permis, a condus autoturismul pe străzile din Aiud ocazie cu care l-a avariat uşor, după care l-a abandonat nu departe de locul din care  l-a sustras şi unde a fost găsit de poliţişti în dimineaţa zilei de 09.05.2013.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 08/09.05.2013, autoturismul a fost condus prin municipiul Aiud şi de D.C.A., un tânăr de 24 de ani, din Aiud, prieten cu C.C.M., care nu este nici el posesor de permis de conducere.
Pe numele lui C.C.M., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni  iar faţă de D.C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Recomandari

Alte Articole