Supărat pe soţia sa, un bărbat din comuna Valea Lungă, aflat sub influenţa alcoolului, şi-a incendiat propria magazie

La data de 27.12.2013, ora 02.55, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj – Postul de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că soţul ei cu intenţie a aprins o magazie a unui imobil proprietatea familiei pe care-l deţin în comuna Valea Lungă, judeţul Alba.
Imediat, la locul producerii evenimentului semnalat s-au deplasat poliţişti ai Sectiei 5 Politie Rurală Blaj împreună cu pompieri din cadrul Gărzii nr. 2 Blaj care, în aproximativ 30 de minute, au reuşit stingerea incendiului.
În urma incendiului a ars magazia respectivă, rămânând doar pereţii din cărămidă. Valoarea prejudiciului este estimat la 2.000 lei.
Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 41 de ani se afla sub influenţa alcoolului şi a provocat incendiul în urma unor certuri cu soţia sa, în scop de răzbunare.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere pedepsită de art. 217, alin. 4, din Cod penal.

Recomandari

Alte Articole