Subofiteri noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba Reviewed by CD on . Începând cu data de 05.11.2018 s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba un număr de 9 noi colegi. Subofițerii sunt abs Începând cu data de 05.11.2018 s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba un număr de 9 noi colegi. Subofițerii sunt abs Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Subofiteri noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba

Subofiteri noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba

Subofiteri noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba

Începând cu data de 05.11.2018 s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba un număr de 9 noi colegi. Subofițerii sunt absolvenți ai  Școlilor Militare de subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoția 2018 și au  fost repartizați la Inspectoratului de Jandarmi Județean”Avram Iancu” Alba. Ei vor fi incluși într-un program de pregătire specifică locului de muncă și apoi vor fi rapartizați în structurile operative ale inspectoratului, unde își vor desfășura activitatea.

            Conducerea inspectoratului a urat ”bun-venit” noilor colegi într-un cadru festiv, asugurându-i  tot sprijinul de care vor avea nevoie. Domnul colonel Giurea Marius Claudiu, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba și-a exprimat ”speranța într-o cât mai bună integrare în colectivul inspectoratului și o dezvoltare permanentă a capacităților fizice și intelectuale ale celor 9 subofițeri, pentru o carieră de succes”

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus