„STUDENT PENTRU O ORĂ LA UAB” – UN PROGRAM INTERACTIV,  ÎN SPRIJINUL ELEVILOR DE LICEU 

UNIVERSITATEA „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA, implicată activ în stimularea performanței în educație, în promovarea competitivității, în construirea unor cariere solide și sigure pentru tineri și în reducerea abandonului școlar, a demarat o serie de evenimente interactive dedicate elevilor din licee, în principal celor din clasele terminale (dar nu numai), sub genericul „STUDENT PENTRU O ORĂ LA UAB”. 

Programul vizează participarea elevilor la cursuri deschise, alături de studenții cursanți, în diverse domenii relevante și la diferite discipline, având ca scop familiarizarea cu mediul de învățare universitar, descoperirea și cultivarea propriilor pasiuni și abilități, stimularea creativității și orientarea corectă în carieră.

Cursurile deschise pentru elevi se vor organiza online, în perioada martie-mai 2021, pe platforma Zoom. Detalii despre EVENIMENT: http://evenimente.uab.ro/index.php?a=155; program cursuri: http://evenimente.uab.ro/upload/155_1163_scurt_tabel_centralizat_oferta_cursuri_deschise_elevi.pdf .

Pentru a obține coordonatele meeting-urilor (link, ID, parolă acces), cadrele didactice care însoțesc clasele de elevi participante sunt rugate să contacteze organizatorii, la adresa menționată.

BIROUL DE PRESĂ AL UAB

 

Recomandari

Alte Articole