Stremț: S-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina în stâlp

La data de 20.07.2016, ora 05.21, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Aiud, au fost sesizaţi de către S.V.D., de 40 de ani, din comuna Stremț, judeţul Alba, cu privire la faptul că, in timp ce conducea autoturismul prin localitatea Stremț, a intrat in coliziune cu un stâlp.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că, S.D.V., în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 750 C, a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 289, din localitatea Stremț, jud. Alba, a pierdut controlul autoturismului si a intrat intr-un stâlp din beton de susținere al rețelei de electricitate.

In urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Recomandari

Alte Articole