Stomatologul Catalin Țendea face tratamente fara operatie, dupa cele mai moderne metode din lume, fara durere! Reviewed by CD on .         Nu exista aparatura stomatologica, materiale si metode mai moderne de tratarea a dintilor ca la Alba Iulia! Catalin Țendea, un tanar doctor stomato         Nu exista aparatura stomatologica, materiale si metode mai moderne de tratarea a dintilor ca la Alba Iulia! Catalin Țendea, un tanar doctor stomato Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stomatologul Catalin Țendea face tratamente fara operatie, dupa cele mai moderne metode din lume, fara durere!

Stomatologul Catalin Țendea face tratamente fara operatie, dupa cele mai moderne metode din lume, fara durere!

Stomatologul Catalin Țendea face tratamente fara operatie, dupa cele mai moderne metode din lume, fara durere!

 

      Nu exista aparatura stomatologica, materiale si metode mai moderne de tratarea a dintilor ca la Alba Iulia! Catalin Țendea, un tanar doctor stomatolog , isi trateaza pacientii cu cele mai performante aparate si dupa cele mai avansate  metode existente pe Pamant, la ora actuala! Cele mai grele cazuri din judetul Alba (si nu numai), de dinti cu pungi cu puroi foarte mari, sunt rezolvate acum, fara operatie si fara durere de celebrul medic! Si nu numai. Pacientii cu probleme grave sunt trimisi de catre medicii stomatologi, la mai tanarul lor coleg. La varsta de 30 de ani, Catalin are deja o experienta de 5 ani si o pricepere cu care putini doctori se pot mandri!

     Totul a pornit de la o intamplare nefericita, pe vremea cand Catalin era in clasa a opta si un dentist i-a scor nervul de la un dinte pe…viu! Atunci a decis sa devina medic stomatolog si sa tarteze pacientii fara sa-i faca sa sufere! Originar din Blandiana si absolvent al Colegiului H.C.C. din Alba Iulia, Catalin a absolvit, dupa facultatea de medicina,  numeroase cursuri de specializare pentru a invata sa lucreze cu materialele si aparatura de ultima generatie. Acolo unde alti medici stomatologi fac operatie, Cătălin face tratamente cu apartura de masurare electronica a canalelor, care ii permite sa faca obturarea canalelor la cald, in sistem 3D, folosind materiale inovatoare. Lucrarile dentare pe care talentatul doctor le realizeaza, de albire, fatetare sau imbracare a dintilor, se fac cu materiale de ultima generatie, pe care putini medici se pot lauda ca le au. Prea pasionat de munca si mereu pus pe studiu, tanarul doctor este de o modestie rara si nu a incercat sa-si faca publice rezultatele extraordinare! Imi cer scuze ca o fac eu, fara stirea lui, dar merita! De oameni ca el are nevoie tara asta! Modesti dar mustind de talent si pasiune. Sa ai parte numai de bucurii si satisfactii, Domnule Doctor! Si casnicia sa-ti fie o implinire! Pentru ca, hai sa fiu indiscret pana la capat, Cătălin se casatoreste cu o tanara si frumoasa farmacista.

     Daca vreti sa aveti un stomatolog, prieten pe viata, vizitati-l pe Catalin la cabinetul sau din Alba Iulia, de pe strada Tulnicului, nr 22, bl B4, scara D , vizavi de Kaufland, in spate la Centru Medical Chirurgical Dr Cibu. Sau sunati-l la 0770244615, sunt sigur ca se va bucura!

                  IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comentarii (1)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus