VIDEO Turişti români în Kenya, primiţi ca nişte eroi! Presa locală a transmis în direct venirea acestora!

Mai multe posturi de televiziune și publicații din Kenya au anunțat că peste 100 de turiști români au aterizat la Mombasa, pe coasta de sud-est a țării. Jurnaliștii din Kenya au relatat că este un semn extraordinar pentru revitalizarea turismului din această țară.

Un avion Tarom a aterizat la Mombasa, având la bord 116 turiști români. Aceștia au fost întâmpinați cu mare bucurie de jurnaliști și oficiali locali, care le-au oferit cocktailuri tradiționale.

„Turismul a primit un impuls extraordinar, odată cu primul zbor-charter, din România în Kenya”, a relatat The Star din Kenya.

Este primul grup dintr-o serie de nouă grupuri de români care vor sosi în Kenya până în luna august. Turiștii români vor efectua un tur prin mai multe zone ale țării.

„Este o rază de speranță pentru industria turistică, atât de afectată de pandemie”, a declarat Betty Radier, președinte Kenya Tourism Board.

Kenya a avut până acum două valuri de coronavirus, dintre care al doilea a dus la un maxim de 1470 de infectări zilnice, la o populaţie de 52 de milioane de locuitori. Acum, se îndreaptă spre un al treilea val, arată datele oficiale.

Venirea românilor a fost relatată pe mai multe canale de știri din Kenya. „Este primul grup de turiști care vine după ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

 

Un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, în zona Mombasa, din Kenya, costă la agențiile de turism din România între 2.200 – 2.600 de euro.

Anca Apostol

magnanews.ro

 

Recomandari

Alte Articole