Stadionul CSO din Cugir se pregăteşte să găzduiască meciuri din liga a III-a

Promovarea în liga a III-a a echipei de fotbal Metalurgistul Cugir a urgentat unele lucrări de investiţii la stadionul CSO, care trebuie licenţiat în vederea găzduirii competiţiilor din această ligă. Este vorba în primul rând de îndreptarea denivelărilor de la mijlocul terenului, lucrare care a fost demarată săptămâna trecută fiind decopertată zona centrală. Gazonul a fost înlăturat pe o suprafaţă de 1700 metri pătraţi pentru a putea fi executate lucrările de nivelare necesare, urmând ca la finalizarea acestora, pe suprafaţa respectivă să fie instalat alt gazon.

Pe restul terenului se vor face supraînsămânţări şi alte tratamente fitosanitare, urmând ca în viitor peluza stadionului să beneficieze de o îngrijire calitativă, întrucât va fi montată o instalaţie de irigat automatizată, ce va asigura udarea uniformă a gazonului.

O altă investiţie pe care administraţia locală o va face în perioada imediat următoare se referă la montarea a 250 de scaune,o altă condiţie necesară licenţierii. Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârşitul lunii, când reprezentanţii FRF vor fi prezenţi la Cugir pentru omologarea terenului în conformitate cu cerinţele care se impun pentru liga a III-a.

Recomandari

Alte Articole