Sportivii cugireni, premiaţi de administraţia locală

Moş Nicolae a ajuns mai repede cu două zile la cei 200 de sportivi ai CSO Cugir, care au fost premiaţi de către administraţia locală pentru activitatea şi rezultatele obţinute în cursul acestui an. Manifestarea a avut loc marţi, la ora 17.00, la Cantina Casei de Cultură, în prezenţa primarului, Adrian Teban şi a Comitetului Director al CSO format din Mihai Conţan, Dan Popa, Ciprian Pahone şi Bogdan Petric.

Alături de sportivii cugireni a dorit să fie şi fostul prefect Dan Coriolan Simedru, care a ţinut să-i felicite personal pe sportivii cugireni şi să le ureze succes în competiţiile viitoare.

Festivităţile au fost deschise de Directorul CSO Cugir, Adrian Mihai care a prezentat rezultatele obţinute de club pe fiecare ramură sportivă. Primul sportiv al CSO Cugir premiat de către organizatorii evenimentului a fost tenismenul Bogdan Borza, cel care a câştigat anul acesta patru titluri de campion naţional. Pentru aceste reuşite de excepţie, administraţia locală l-a recompensat cu suma de 2600 lei. Un loc fruntaş a adus clubului cugirean şi juniorii echipei de fotbal A1 şi ai echipei de copii născuţi în 2004, care au încheiat etapa competiţională pe primul loc la nivel judeţean. Munca şi perseveranţa juniorilor a fost premiată cu treninguri şi mingi profesionale, de care copiii au fost mai mult decât încântaţi.

Ceilalţi copiii care activează in cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au primit fiecare un cadou în care au putut găsi dulciuri şi alte bunătăţi.

Cum era de aşteptat, de la eveniment nu a lipsit echipa mare de fotbal care s-a impus anul acesta în fruntea campionatului şi care va lupta la anul pentru promovarea în liga a III-a.

Primarul Cugirului s-a declarat mulţumit de activitatea clubului: „Cu sinceritate vă spun că sunt mulţumit de activitatea CSO care demonstrează că investiţiţiile făcute până acum au fost mai mult decât benefice, revigorând viaţa sportivă a Cugirului” le-a spus Adrian Teban tinerilor şi copiilor prezenţi, pe care i-a felicitat pentru activitate şi spiritul sportiv de care au dat dovadă.

 

 

Recomandari

Alte Articole