Speriati de protestele albaiulienilor, consilierii locali din Alba Iulia renunta la depozitarea gunoaielor in oras! Reviewed by CD on .   Speriati de nemultumirile albaiulienilor, dupa ce  au votat constructia unui depozit de gunoaie in oras, consilierii locali din Alba Iulia au revocat ace   Speriati de nemultumirile albaiulienilor, dupa ce  au votat constructia unui depozit de gunoaie in oras, consilierii locali din Alba Iulia au revocat ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Speriati de protestele albaiulienilor, consilierii locali din Alba Iulia renunta la depozitarea gunoaielor in oras!

Speriati de protestele albaiulienilor, consilierii locali din Alba Iulia renunta la depozitarea gunoaielor in oras!

Speriati de protestele albaiulienilor, consilierii locali din Alba Iulia renunta la depozitarea gunoaielor in oras!

 

Speriati de nemultumirile albaiulienilor, dupa ce  au votat constructia unui depozit de gunoaie in oras, consilierii locali din Alba Iulia au revocat aceasta hotarare in sedinta extraordinara convocata astazi, 05.02.2020. Mai multi localnici au angajat o casa de avocatura din Cluj Napoca, prin care au inceput demersurile pentru a revoca aceasta hotarare, dar n-a mai fost nevoie. Oricum problema gunoaielor este departe de a fi rezolvata. Edilii locali cauta, in continuare, o locatie unde sa fie amplasat noul depozit temporar.

Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus