Soferii beau in draci, fie ca sunt tineri sau batrani!

 

La data de 1 martie 2019, în jurul orei 09.00, poliţiștii rutieri din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza oraşului, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 68 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un zid. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 1 martie 2019, în jurul orei 22.20, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DN 75, l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din Cîmpeni, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conductorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 3 martie 2019, în jurul orei 12.15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Livezile, judeţul Alba. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 1 martie 2019, ]n jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Vasile Lucaci din Ciumbrud, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

Recomandari

Alte Articole