Soferi de …soferi! Fara permis, beti, neatenti…

Reținut de polițiști

Un bărbat din comuna Bucerdea Grânoasă a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

La data 10 februarie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 48 de ani, din Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, la data de 09 februarie 2021, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lipovani din comuna Bucerdea Grănoasă, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Bărbatul nu este la prima abatere de acest fel. În luna august a anului 2020 a fost mai depistat de polițiști conducând fără permis.  

Cercetările sunt continuate.

Infracțiuni rutiere

La data de 11  februarie 2021, în jurul orei 01.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Moților din Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 10 februarie 2021, în jurul orei 13.30, polițiștii din Lunca Mureșului l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.  

Accidente rutiere

La data de 10 februarie 2021, în jurul orei 12.00, o femeie de 38 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parc din municipiu, în intersecția cu strada Cântarului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Sebeș.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră din cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

La  data de 10 februarie 2021, în jurul orei 14,00, pe Drumul National 1, la intersecție cu DJ 107 B în afara localității Sântimbru, un bărbat de 53 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Ocna Mureș, întrând în coliziune cu acesta. 

În urma accidentului, o femeie de 38 de ani, din Ocna Mureș, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital. 

Conducătorii auto au  fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Amplasarea radarelor în data de 12.02.2021 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori 

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu 

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni 

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa 

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian 

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                   

Recomandari

Alte Articole