Șoferi beți, depistați pe străzile din Alba Iulia și Aiud

Ieri dimineață, la ora 06.40, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Ion Creangă din Aiud, au oprit, pentru control, un autoturism condus de R.I., de 53 de ani, din comuna Lopadea Nouă. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, la ora 15,30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, l-au depistat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, pe O.I., de 61 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 19,16, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, a fost depistat P.A.I., de 24 de ani, din comuna Dumbrava, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Recomandari

Alte Articole