Șoferi băuți depistați în trafic de polițiștii din județul Alba

În data de 03.01.2015, la orele 19,20, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Turdaş, comuna Hopârta, au oprit pentru control un autoturism condus de S.I., de 55 de ani, din Alba Iulia.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 04.01.2015, ora 02:55, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe A.I., de 33 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii, faţă de conducătorii auto depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul omiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Recomandari

Alte Articole