Șoferi băuți, depistați la volan pe șoselele din Alba

La data de 22.02.2014, ora 17,56, poliţiştii rutieri din Zlatna, au oprit pentru control, pe raza localităţii Feneş, un autoturism condus de C.G., de 42 de ani, din Zlatna.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 22.02.2014, ora 21.20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe strada Ion Creangă din Cugir, un autoturism condus de S.M., de 60 de ani, din Cugir.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S.M. a fost condus la Spitalul Orăşenesc Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi seară, la ora 21,14, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, au oprit, pentru control, pe strada Dorobanţi din municipiul Sebeş, un autoturism condus de T.C., de 35 de ani, din Sebeş.
Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
T.C. a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 23.02.2014, ora 01:30, pe strada Nicolae Iorga din Vinţu de Jos, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe A.N., de 51 de ani, din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 23.02.2014,ora 09,30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, au oprit, pentru control, pe strada Traian din comuna Unirea, un autoturism condus de B.L.M., de 55 de ani, din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Recomandari

Alte Articole