Șoferi băuți, depistați la volan în Aiud și Alba Iulia

La data de 19.01.2014, orele 07.44, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfășurau activități de supraveghere, dirijare şi control al traficului rutier pe strada Cuza Vodă din Aiud, au oprit un autoturism condus de M.A.I., de 30 de ani, din Aiud.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele lui M.A.I. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 20.01.2014, ora 03.01, poliţiştii Serviciului Rutier, au oprit pentru control, pe strada Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de C.G., de 23 de ani, din Alba Iulia.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de C.G. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Recomandari

Alte Articole