“Smecherul de Apuseni” amendat penal intr-un dosar de ultraj

Smecherul de Apuseni cum mai este supranumit Claudiu Iulian Popa, a fost condamnat de judecatorii de la Judecatoria Campeni intr-un dosar penal in care a fost trimis in judecata sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. El trebuie sa plateasca o amenda penala de 3.000 de lei si a fost obligat sa achite daune morale in valoare de 6.000 lei si 600 lei daune materiale catre partea vatamata Andrei Brujan, dar si cheltuieli judiciare in favoarea statului in cuantum de 2.100 lei.
Sentinta nu este definitiva si a fost pronuntata de Judecatoria Campeni in data 29 februarie 2012. Claudiu Popa nu este strain de tribunale deoarece acesta este al doilea dosar penal de ultraj in care este inculpat. Intr-un alt dosar cu acelasi obiect Popa a reusit sa scape fara pedeapsa, dupa ce in vara anului 2011 Tribunalul Alba a dispus achitarea lui. Sentinta a devenit definitiva dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins, in octombrie 2011, apelul procurorilor.
Claudiu Iulian Popa este recunoscut in zona Muntilor Apuseni ca un baiat de bani gata deoarece este fiul unui cunoscut om de afaceri din Albac, cu investitii in domeniul turismului, tanarul mai are de dat socoteala si intr-un al treilea dosar penal, aflat tot pe rolul Judecatoriei Campeni, in care este judecat pentru inselaciune. In acest dosar el a petrecut doua luni dupa gratii in perioada iulie – septembrie 2011, fiind arestat pentru ca a folosit dispozitive in obtinerea de castiguri ilegale de la jocuri electronice. Procesul a inceput in septembrie 2011 la Judecatoria Campeni iar urmatorul termen este fixat pentru data de 5 martie 2012.

Recomandari

Alte Articole