Silva Logistic Services. Stana de Vale, cadrul natural pitoresc oferit de padurile de brazi si ferigi uriase, poienile si pajistile din imprejurimile muntilor Bihorului.

Statiunea Stana de Vale este un mediu ideal pentru petrecerea unei vacante in mijlocul naturii, iar aerul pur, fara praf si particule alergice, bogat in ozon.

Cu presiune atmosferica relativ coborita ofera posibilitatea unor tratamente cum ar fi in cazul asteniilor, unor dereglerari endocrine, dereglarilor respiratorii, organismului slabit, suprasolicitarilor fizice si intelectuale, anemiilor, rahitismului si dereglarilor de crestere la copii.

Cadrul natural pitoresc oferit de padurile de brazi si ferigi uriase, poienile si pajistile din imprejurimile muntilor Bihorului, constituie principalele puncte de atractie pentru turisti.

Factorii pedoclimatici si de vegetatie creeaza conditii optime pentru tratarea afectiunilor respiratorii, a bolilor cardiovasculare si a nevrozelor.

Principalii factori de tratament în Stana de Vale care atrag mii de turi?ti anual sunt apele oligominerale si feruginoase, bioclimatul tonic, caracterizat prin presiune atmosferica scazuta, radiasia solara intensa si ionizarea crescuta a aerului.

Tratamentele pentru care opteaza persoanele care ajung la Stana de Vale sunt pentru afecsiunile endocrine, nevroza astenica si afecsiunile cailor respiratorii.

Printre cele mai solicitate tratamente locale se numara fitoterapia (baile cu plante), electroterapia, masajul, sauna si gimnastica medicala.

Recomandari

Alte Articole